Website Design
Untuk Bisnes yang Datangkan Anda Duit!

Saya akan bantu design kan website bisnes anda supaya anda boleh guna dia sebagai LANDING PAGE, SALES PAGE dan jugak untuk jalan kan KEMPEN FB Ads & Google Ads anda. So that anda boleh JANA SALES untuk bisnes anda.

kenapa website

Kenapa Bisnes
Anda Perlukan Website?

Sales Person Anda

Website anda sebenarnya berfungsi sebagai sales person yang akan explain pasal bisnes anda.

Jimat Masa

Best tak kalau boleh close sale tanpa penglibatan anda langsung? Atau minimumkan penglibatan anda.

Kedai Online Anda

Anda berimpian nak ada website e-commerce macam Shopee? Lazada? Zalora? Siap boleh terima payment online!

Bisnes Bersistem

Website ni kita boleh on dia 24 jam, tak perlu tutup atau tidur. Kalau betul cara, time tidur pun boleh buat duit.

Portfolio Website

Antara Website yang Saya Buat

Untuk paparan terbaik saya cadangkan supaya anda tengok website-website di bawah melalui pc atau laptop view anda. That way anda boleh nampak every piece of the design.

kenapa saya?

Apa yang Anda Akan Dapat

Antara perkara yang anda boleh expect akan ada dekat website bisnes anda. Yang pertama of kos dapat kalahkan pesaing anda yang STILL TAKDE WEBSITE.

Design yang Cantik

Saya ada apa yang orang panggil ‘eye of a designer’.  So saya tahu mana design yang cantik dan sesuai untuk bisnes anda…

FREE SSL Certificate

Pernah dgr SSL certificate? Senang citer website anda secure, selamat untuk terima pembayaran di website. Google pun suka…

Speed Website Laju

Hosting company yang saya guna bukan cikai punyer. Saya guna server hosting Europe yang paling besar beroperasi…

Lifetime Support

Selagi nyawa dikandung badan saya akan terus support dengan update dan pantau perkembangan website bisnes anda…

testimoni

Kepada sesiapa yang ingin buat website yang awesome saya sangat ² recommend tuan Hafiz ni. Mula ² jumpa dan bincang untuk website saya. Saya fikir biasa ² jer website saya ni. Selepas dah siap website saya https://zubeckmachinery.my, diluar jangkaan saya luar biasa pula sangat ² awesome terbaik. Saya bagi 5 bintang! Caj yang dikenakan pun sangat berpatutan. Tuan Hafiz ni sangat friendly senang nak hubungi untuk beri maklumat.

Zubir Wahab

Pengurus Syarikat, Zubeck Machinery & Services

responsive design

Website Design yang Mobile-Friendly

Tahu tak, according to Statista pada tahun 2018 sahaja, 52.2% pengguna internet seluruh dunia adalah from mobile user sahaja. So mobile-friendly website adalah SANGAT PENTING! 

search engine

Pelanggan Boleh Google Website Anda

Chop! Zaman sekarang ni apa benda orang buat kalau dia nak tahu sesuatu? Dia akan Google bukan? So kalau website anda tak keluar di enjin carian Google, mana dia pergi? Website pesaing. 

online payment

Terima Pembayaran Online

Terima pembayaran online di website bisnes anda. Just hubungkan website anda dengan payment gateway yang anda dah ada.

copywriting

Biar Saya Fikirkan Content Website Anda

Anda tak payah pening-pening kepala, biar saya yang designkan content website anda. Apa nak tulis, apa nak letak, yang penting anda bagi jer information yang saya nak. Then saya olahkan.

testimoni

Suka hasil kerja Hafiz. Kita cuma bagitau nak macam mana tapi beliau yang designkan semua. Kalau nak tengok hasil kerja beliau boleh tengok kat sini www.zazalina.com

Zazalina Othman

Konsultan Kecantikan, Premium Beautiful

analytics & retargeting

Website Analytics dan Fungsi Retargeting

Kita buat website bukan saje-saje jer just untuk display, tapi untuk datangkan DUIT untuk bisnes anda. So sangat penting untuk tahu berapa jumlah orang datang supaya nanti boleh retarget dan analyze.

And The Best Part? Saya Tak Mahal Pun.

error: Content is protected !!
Whatsapp sekarang
Nak tanya apa-apa? Whatsapp saya
Hai, Assalamualaikum wbt!
Ada apa-apa pertanyaan? Nak saya bantu?
Meh sini.. Whatsapp saya